APA:
کپیهاشمیان، سعیده، الهامی راد، امیرحسین، و آرمین، محمد. (1398). بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 41-51. SID. https://sid.ir/paper/513061/fa
Vancouver:
کپیهاشمیان سعیده، الهامی راد امیرحسین، آرمین محمد. بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):41-51. Available from: https://sid.ir/paper/513061/fa
IEEE:
کپیسعیده هاشمیان، امیرحسین الهامی راد، و محمد آرمین، “بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 41–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513061/fa