APA:
کپیرستگار، سمیه، و طهماسبی، سولماز. (1397). استفاده از اسانس گل راعی, مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/513109/fa
Vancouver:
کپیرستگار سمیه، طهماسبی سولماز. استفاده از اسانس گل راعی, مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/513109/fa
IEEE:
کپیسمیه رستگار، و سولماز طهماسبی، “استفاده از اسانس گل راعی, مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 83–94، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513109/fa