APA:
کپیکریم پور، فرزاد، تخرونی، فلورا، قادری، سجاد، رجبی بهشت آباد، رحمان، پیکر، امیر، الماسی، علی اصغر، ابراهیم زاده کر، بهروز، رضایی، مهسا، احمدی، نواب، و گوهرگانی، مهین تاج. (1398). تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/513237/fa
Vancouver:
کپیکریم پور فرزاد، تخرونی فلورا، قادری سجاد، رجبی بهشت آباد رحمان، پیکر امیر، الماسی علی اصغر، ابراهیم زاده کر بهروز، رضایی مهسا، احمدی نواب، گوهرگانی مهین تاج. تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/513237/fa
IEEE:
کپیفرزاد کریم پور، فلورا تخرونی، سجاد قادری، رحمان رجبی بهشت آباد، امیر پیکر، علی اصغر الماسی، بهروز ابراهیم زاده کر، مهسا رضایی، نواب احمدی، و مهین تاج گوهرگانی، “تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 11–21، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513237/fa