APA:
کپیصالحی، فخرالدین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1398). بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب. علوم غذایی و تغذیه، 16(2 (پیاپی 62) )، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143181/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی. بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 62) ):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143181/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 5–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143181/fa