APA:
کپیعبادی ملاباشی، مائده، و ناطقی، لیلا. (1397). بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 127-147. SID. https://sid.ir/paper/513298/fa
Vancouver:
کپیعبادی ملاباشی مائده، ناطقی لیلا. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):127-147. Available from: https://sid.ir/paper/513298/fa
IEEE:
کپیمائده عبادی ملاباشی، و لیلا ناطقی، “بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 127–147، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513298/fa