APA:
کپیمعتمدزادگان، علی، گرجیان، هایده، مشتاقی فرخی، ندا، و خسروی راد، تندیس. (1400). اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی, بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 313-328. SID. https://sid.ir/paper/371386/fa
Vancouver:
کپیمعتمدزادگان علی، گرجیان هایده، مشتاقی فرخی ندا، خسروی راد تندیس. اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی, بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):313-328. Available from: https://sid.ir/paper/371386/fa
IEEE:
کپیعلی معتمدزادگان، هایده گرجیان، ندا مشتاقی فرخی، و تندیس خسروی راد، “اثر صمغ دانه ریحان و شاهی بر خصوصیات رئولوژیکی, بافت و رنگ خمیر ماهی فیتوفاگ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 313–328، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371386/fa