APA:
کپیناجی، سارا، رضوی، سیدمحمدعلی، و کاراژیان، حجت. (1391). تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/176455/fa
Vancouver:
کپیناجی سارا، رضوی سیدمحمدعلی، کاراژیان حجت. تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/176455/fa
IEEE:
کپیسارا ناجی، سیدمحمدعلی رضوی، و حجت کاراژیان، “تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 37–45، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176455/fa