مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,069
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 45

چکیده

 محصولات غذایی طی تولید, نگه داری و پخش تحت تیمارهای حرارتی قرار می‏گیرند که بر خصوصیات رئولوژیکی محلول‏های هیدروکلوئیدی موثر هستند. در این پژوهش, صمغ دانه شاهی و گزانتان در غلظت 1% (وزنی- وزنی) تهیه و تحت تیمارهای گرم‏کردن (30-60oC دقیقه, 23-80oC دقیقه, 18-100oC دقیقه و 15-121oC دقیقه) و انجماد (18-/24 ساعت و 15/-30oC ساعت ) قرار گرفتند. سپس, خصوصیات رئولوژیکی محلول‏های هیدروکلوئیدی توسط ویسکومتر دورانی (مدل بوهلین) در دمای 25oC اندازه‏گیری گردید. با اعمال گرما یک افزایش غیرقابل بازگشت در ویسکوزیته صمغ دانه شاهی مشاهده شد, در حالی که صمغ گزانتان قابلیت مقاومت در برابر دمای بالا (121oC) را نداشت. در فرآیند انجماد, تبدیل آب به یخ منجر به افزایش اتصالات مولکولی و بهبود خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناجی، سارا، رضوی، سیدمحمدعلی، و کاراژیان، حجت. (1391). تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 37-45. SID. https://sid.ir/paper/176455/fa

    Vancouver: کپی

    ناجی سارا، رضوی سیدمحمدعلی، کاراژیان حجت. تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):37-45. Available from: https://sid.ir/paper/176455/fa

    IEEE: کپی

    سارا ناجی، سیدمحمدعلی رضوی، و حجت کاراژیان، “تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 37–45، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176455/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا