APA:
کپیصالحی، فخرالدین، گوهری اردبیلی، اشرف، ساترابی، مریم، و سوری، فاطمه. (1396). اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 315-323. SID. https://sid.ir/paper/71576/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، گوهری اردبیلی اشرف، ساترابی مریم، سوری فاطمه. اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):315-323. Available from: https://sid.ir/paper/71576/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، مریم ساترابی، و فاطمه سوری، “اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 315–323، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71576/fa