مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,216
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

872
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی

صفحات

 صفحه شروع 315 | صفحه پایان 323

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صالحی، فخرالدین، گوهری اردبیلی، اشرف، ساترابی، مریم، و سوری، فاطمه. (1396). اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(70)، 315-323. SID. https://sid.ir/paper/71576/fa

    Vancouver: کپی

    صالحی فخرالدین، گوهری اردبیلی اشرف، ساترابی مریم، سوری فاطمه. اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(70):315-323. Available from: https://sid.ir/paper/71576/fa

    IEEE: کپی

    فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، مریم ساترابی، و فاطمه سوری، “اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 70، pp. 315–323، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71576/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button