APA:
کپیاسدزاده، شروین، و نظری فر، الناز. (1398). بهینه سازی عوامل مؤثر (گلوکز اکسیداز, اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 73-86. SID. https://sid.ir/paper/513540/fa
Vancouver:
کپیاسدزاده شروین، نظری فر الناز. بهینه سازی عوامل مؤثر (گلوکز اکسیداز, اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):73-86. Available from: https://sid.ir/paper/513540/fa
IEEE:
کپیشروین اسدزاده، و الناز نظری فر، “بهینه سازی عوامل مؤثر (گلوکز اکسیداز, اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 73–86، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513540/fa