APA:
کپیشمسایی، پریسا، و نوری، لیلا. (1397). بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 107-116. SID. https://sid.ir/paper/514595/fa
Vancouver:
کپیشمسایی پریسا، نوری لیلا. بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به جای ساکارز بر خصوصیات سوهان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):107-116. Available from: https://sid.ir/paper/514595/fa
IEEE:
کپیپریسا شمسایی، و لیلا نوری، “بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به جای ساکارز بر خصوصیات سوهان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 107–116، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514595/fa