APA:
کپیامینی، مهدی، قادری قهفرخی، مریم، برهانی، بهاره، پیران، زهرا، و باقری، سیدمحمدحسین. (1398). اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(2 )، 69-84. SID. https://sid.ir/paper/395667/fa
Vancouver:
کپیامینی مهدی، قادری قهفرخی مریم، برهانی بهاره، پیران زهرا، باقری سیدمحمدحسین. اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(2 ):69-84. Available from: https://sid.ir/paper/395667/fa
IEEE:
کپیمهدی امینی، مریم قادری قهفرخی، بهاره برهانی، زهرا پیران، و سیدمحمدحسین باقری، “اثرات جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بر ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی سس کچاپ گوجه فرنگی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 2 ، pp. 69–84، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395667/fa