APA:
کپیشکوه صارمی، الهام، حبیبی نجفی، سیدمحمدباقر، حدادخداپرست، محمدحسین، و بحرینی، معصومه. (1397). بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 43-54. SID. https://sid.ir/paper/515218/fa
Vancouver:
کپیشکوه صارمی الهام، حبیبی نجفی سیدمحمدباقر، حدادخداپرست محمدحسین، بحرینی معصومه. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):43-54. Available from: https://sid.ir/paper/515218/fa
IEEE:
کپیالهام شکوه صارمی، سیدمحمدباقر حبیبی نجفی، محمدحسین حدادخداپرست، و معصومه بحرینی، “بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 43–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515218/fa