APA:
کپیشرایعی، پروین، و آذرپژوه، الهام. (1398). بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 52-66. SID. https://sid.ir/paper/515380/fa
Vancouver:
کپیشرایعی پروین، آذرپژوه الهام. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):52-66. Available from: https://sid.ir/paper/515380/fa
IEEE:
کپیپروین شرایعی، و الهام آذرپژوه، “بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 52–66، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515380/fa