APA:
کپینقوی، مهلا، و سیدالنگی، سیده زهرا. (1396). تاثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/121325/fa
Vancouver:
کپینقوی مهلا، سیدالنگی سیده زهرا. تاثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/121325/fa
IEEE:
کپیمهلا نقوی، و سیده زهرا سیدالنگی، “تاثیر افزودن پودر پوست انار قرمز و هل بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی کیک روغنی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 83–94، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121325/fa