APA:
کپیآذرپژوه، الهام، شرایعی، پروین، عظیمی، نصرت، و غیبی، فرزاد. (1399). تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 145-156. SID. https://sid.ir/paper/516021/fa
Vancouver:
کپیآذرپژوه الهام، شرایعی پروین، عظیمی نصرت، غیبی فرزاد. تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):145-156. Available from: https://sid.ir/paper/516021/fa
IEEE:
کپیالهام آذرپژوه، پروین شرایعی، نصرت عظیمی، و فرزاد غیبی، “تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 145–156، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516021/fa