APA:
کپیتقی زاده اندواری، قاسم، و رضایی، مسعود. (1391). اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 21(1 (مسلسل 78))، 13-24. SID. https://sid.ir/paper/4880/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده اندواری قاسم، رضایی مسعود. اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1391؛21(1 (مسلسل 78)):13-24. Available from: https://sid.ir/paper/4880/fa
IEEE:
کپیقاسم تقی زاده اندواری، و مسعود رضایی، “اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 21، no. 1 (مسلسل 78)، pp. 13–24، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4880/fa