مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

264
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره، تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری بیماری زا با منشا غذایی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 مقدمه: نانوتکنولوژی می تواند بسیاری از مشکلات زیست پزشکی را حل نموده و سبب تحول در زمینه سلامت و داروسازی شود. کاربرد این صنعت در حذف باکتری های بیماری زا بسیار مورد توجه است. افزایش بیماری های غذایی, همراه با مشکلات اجتماعی و اقتصادی حاصل و پیشرفت مقاومت آن ها به آنتی بیوتیک های مختلف, محققین و داروسازان را به سمت استفاده از نانوتکنولوژی سوق داده است. مواد و روش ها: در این پژوهش به بررسی اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره (ساخته شده) وTiO2بر علیه باکتری های بیماری زا با منشا غذا شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes از طریق تعیین MIC وMBCپرداخته شد. نتایج: نانوذرات نقره ساخته شده با اندازه 103نانومتربا غلظت 1میلی مولار, نانوذرات TiO2با اندازه 21نانومتر با غلظت 1% دارای اثر ضدمیکروبی بر باکتری های Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes می باشند. نتیجه گیری: با توجه به اثر ضدمیکروبی که نانوذرات نقره و تیتانیوم بر علیه باکتریها با منشا غذا از خود نشان می دهند می توان در جهت کنترل آلودگی های میکروبی مواد غذایی در بسته بندی های ضدمیکروبی موادغذایی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، پرستو، و کسری کرمانشاهی، روحا. (1394). بررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره, تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری بیماری زا با منشا غذایی. زیست فناوری، 6(2 )، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/516986/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی پرستو، کسری کرمانشاهی روحا. بررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره, تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری بیماری زا با منشا غذایی. زیست فناوری[Internet]. 1394؛6(2 ):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/516986/fa

    IEEE: کپی

    پرستو رضایی، و روحا کسری کرمانشاهی، “بررسی تاثیرخواص ضدمیکروبی نانو ذرات نقره, تیتانیوم دی اکسید بر دو گونه باکتری بیماری زا با منشا غذایی،” زیست فناوری، vol. 6، no. 2 ، pp. 1–6، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516986/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button