APA:
کپیبقایی جزه، سعید، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، محمدی آذرم، حمید، و موسوی، سیدمحمد. (1398). تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، 11(42 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/518147/fa
Vancouver:
کپیبقایی جزه سعید، رجب زاده قطرمی ابراهیم، محمدی آذرم حمید، موسوی سیدمحمد. تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)[Internet]. 1398؛11(42 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/518147/fa
IEEE:
کپیسعید بقایی جزه، ابراهیم رجب زاده قطرمی، حمید محمدی آذرم، و سیدمحمد موسوی، “تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، vol. 11، no. 42 ، pp. 53–64، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518147/fa