Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

197
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

124
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 64

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus Carpio)Q1

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی اثر سطوح مختلف کولین و چربی جیره بر فاکتورهای رشد, شاخص های تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio) انجام گردید. تعداد 336 قطعه ماهی کپور با میانگین وزن 81/0 ± 54/34 گرم به مدت 8 هفته در24 مخزن 200 لیتری حاوی 14 قطعه ماهی در هر مخزن, با جیره حاوی 4 سطح 0, 500, 1500 و 3000 mg/kg کولین و دو سطح 5 و 10 درصد چربی جیره تغذیه شد. جیره های آزمایشی از نظر پروتئین و انرژی یکسان بودند. شاخص رشد افزایش وزن (WG), ضریب رشد ویژه (SGR) و شاخص احشایی (VSI) فاقد اختلاف معنی داری بین تیمارها بود (05/0P). ترکیب بیوشیمیایی فیله بجز میزان چربی تحت تاثیر چربی و کولین نبوده و بین تیمارها اختلاف معنی دار دیده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بقایی جزه، سعید، رجب زاده قطرمی، ابراهیم، محمدی آذرم، حمید، و موسوی، سیدمحمد. (1398). تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، 11(42 )، 53-64. SID. https://sid.ir/paper/518147/fa

    Vancouver: کپی

    بقایی جزه سعید، رجب زاده قطرمی ابراهیم، محمدی آذرم حمید، موسوی سیدمحمد. تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)[Internet]. 1398؛11(42 ):53-64. Available from: https://sid.ir/paper/518147/fa

    IEEE: کپی

    سعید بقایی جزه، ابراهیم رجب زاده قطرمی، حمید محمدی آذرم، و سیدمحمد موسوی، “تاثیر عملکرد سطوح مختلف کولین و چربی جیره غذایی بر پارامترهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، vol. 11، no. 42 ، pp. 53–64، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/518147/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا