Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

365
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

154
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum)

صفحات

 صفحه شروع 435 | صفحه پایان 443

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی تاثیر روش خشک کردن به دو صورت خشک کردن با هوای داغ و آفتابی و پیش تیمار (آنزیم بری با آب داغ و تیمار شیمیایی) روی سینتیک انتقال جرم طی پدیده باز آب پوشی فلفل قرمز چیلی بود. برای این منظور قانون دوم فیک و مدل پلگ برای مدل سازی پدیده باز آب پوشی فلفل قرمز چیلی به کار گرفته شد. نتایج نشان داد که مدل پلگ توانست با دقت بالایی پدیده باز آب پوشی فلفل قرمز چیلی را پیشگویی کند (R2≥0.9320). مقادیر ضرایب انتشار رطوبت در زمینه فلفل قرمز چیلی در دامنه 1.217x10-8m2/s تا 5.540x10-8m2/s قرار دارد. همچنین نتایج نشان داد که پیش تیمار آنزیم بری با آب جوش در مقایسه با سایر پیش تیمارها میزان بازآب پوشی را کمی افزایش داده است که بیشترین مقدار این پارامتر در دمای 55 درجه سانتی گراد مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، و مختاریان، محسن. (1394). مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 435-443. SID. https://sid.ir/paper/519111/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، مختاریان محسن. مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):435-443. Available from: https://sid.ir/paper/519111/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، و محسن مختاریان، “مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum)،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 435–443، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519111/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا