APA:
کپیتوکلی پور، حمید، و مختاریان، محسن. (1394). مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(4)، 435-443. SID. https://sid.ir/paper/519111/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، مختاریان محسن. مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum). مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(4):435-443. Available from: https://sid.ir/paper/519111/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، و محسن مختاریان، “مطالعه اثر روش ها و پیش تیمارهای گوناگون خشک کردن بر سینتیک بازآب پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum)،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 435–443، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/519111/fa