APA:
کپیصفائی، ساناز، اعلمی، مهران، و فاضلی، فاطمه. (1393). تاثیر افزودن آرد جوانه گندم چربی گرفته بر ویژگی های کیفی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 55-63. SID. https://sid.ir/paper/505218/fa
Vancouver:
کپیصفائی ساناز، اعلمی مهران، فاضلی فاطمه. تاثیر افزودن آرد جوانه گندم چربی گرفته بر ویژگی های کیفی سوسیس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):55-63. Available from: https://sid.ir/paper/505218/fa
IEEE:
کپیساناز صفائی، مهران اعلمی، و فاطمه فاضلی، “تاثیر افزودن آرد جوانه گندم چربی گرفته بر ویژگی های کیفی سوسیس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 55–63، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505218/fa