APA:
کپیصالحی، فخرالدین، امین اخلاص، سمیرا، و مهربانی، زهرا. (1398). تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 27-38. SID. https://sid.ir/paper/520820/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، امین اخلاص سمیرا، مهربانی زهرا. تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکی و حسی کیک اسفنجی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):27-38. Available from: https://sid.ir/paper/520820/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، سمیرا امین اخلاص، و زهرا مهربانی، “تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی, فیزیکی و حسی کیک اسفنجی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 27–38، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520820/fa