APA:
کپیطالبی، هادی، و قیافه داوودی، مهدی. (1396). بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 195-204. SID. https://sid.ir/paper/72241/fa
Vancouver:
کپیطالبی هادی، قیافه داوودی مهدی. بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):195-204. Available from: https://sid.ir/paper/72241/fa
IEEE:
کپیهادی طالبی، و مهدی قیافه داوودی، “بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 195–204، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72241/fa