APA:
کپیاکبری، احسان، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(10)، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/502643/fa
Vancouver:
کپیاکبری احسان، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، کاشانی نژاد مهدی. تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(10):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/502643/fa
IEEE:
کپیاحسان اکبری، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و مهدی کاشانی نژاد، “تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 10، pp. 23–32، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502643/fa