مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

430
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

229
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 32

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، احسان، قربانی، محمد، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و کاشانی نژاد، مهدی. (1394). تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(10)، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/502643/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری احسان، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، کاشانی نژاد مهدی. تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(10):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/502643/fa

    IEEE: کپی

    احسان اکبری، محمد قربانی، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و مهدی کاشانی نژاد، “تاثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 10، pp. 23–32، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502643/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button