APA:
کپیمکاری، جلال الدین، و رمضان، یوسف. (1398). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا (Stevia rebaudiana). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 117-126. SID. https://sid.ir/paper/520822/fa
Vancouver:
کپیمکاری جلال الدین، رمضان یوسف. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا (Stevia rebaudiana). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):117-126. Available from: https://sid.ir/paper/520822/fa
IEEE:
کپیجلال الدین مکاری، و یوسف رمضان، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا (Stevia rebaudiana)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 117–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520822/fa