APA:
کپیحیدری، عزیزه، رضازادباری، محمود، و امیری، صابر. (1397). تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(1 )، 28-39. SID. https://sid.ir/paper/520836/fa
Vancouver:
کپیحیدری عزیزه، رضازادباری محمود، امیری صابر. تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(1 ):28-39. Available from: https://sid.ir/paper/520836/fa
IEEE:
کپیعزیزه حیدری، محمود رضازادباری، و صابر امیری، “تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری کامبوجا با استفاده از چای سفید و قند مایع خرما حاوی سرکه سیب و زنجبیل،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 1 ، pp. 28–39، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/520836/fa