APA:
کپیپورمظفر، سجاد. (1398). اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 12(3 (پیاپی 46) )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/521352/fa
Vancouver:
کپیپورمظفر سجاد. اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1398؛12(3 (پیاپی 46) ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/521352/fa
IEEE:
کپیسجاد پورمظفر، “اثر تغییر تدریجی شوری بر سلول های کلرایدی آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان(Onchorhynchus mykiss)،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 12، no. 3 (پیاپی 46) ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521352/fa