APA:
کپیکاوه، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، و سرابندی، خشایار. (1398). مقایسه ی ویژگی های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 77-87. SID. https://sid.ir/paper/521358/fa
Vancouver:
کپیکاوه شیما، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، سرابندی خشایار. مقایسه ی ویژگی های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):77-87. Available from: https://sid.ir/paper/521358/fa
IEEE:
کپیشیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، و خشایار سرابندی، “مقایسه ی ویژگی های آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 77–87، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521358/fa