APA:
کپیکاوه، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، جعفری، سیدمهدی، و سرابندی، خشایار. (1398). بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(1 )، 77-88. SID. https://sid.ir/paper/362534/fa
Vancouver:
کپیکاوه شیما، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، جعفری سیدمهدی، سرابندی خشایار. بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(1 ):77-88. Available from: https://sid.ir/paper/362534/fa
IEEE:
کپیشیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سیدمهدی جعفری، و خشایار سرابندی، “بهینه سازی عوامل موثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی دانه شنبلیله با استفاده از روش سطح پاسخ،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 1 ، pp. 77–88، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362534/fa