APA:
کپیکاوه، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، جعفری، سیدمهدی، و سرابندی، خشایار. (1398). ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 107-126. SID. https://sid.ir/paper/267990/fa
Vancouver:
کپیکاوه شیما، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، جعفری سیدمهدی، سرابندی خشایار. ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):107-126. Available from: https://sid.ir/paper/267990/fa
IEEE:
کپیشیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سیدمهدی جعفری، و خشایار سرابندی، “ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 107–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267990/fa