مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

652
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 126

چکیده

 در این پژوهش, به بهینه سازی فرایند آبکافت(هیدرولیز) پروتئین شنبلیله با آنزیم پانکراتین پرداخته شد و هدف از آن ارزیابی تاثیر متغیرهای زمان (270-30 دقیقه), دما (60-20 درجه سلسیوس) و غلظت آنزیم (3. 25-0. 25 درصد) بر فعالیت مهار رادیکال DPPH و شلاته کنندگی یون آهن با استفاده از روش سطح پاسخ است. شرایط بهینه برای دستیابی به بیشترین فعالیت مهار رادیکال DPPH معادل 42. 77 درصد و شلاته کنندگی یون آهن (78. 57 درصد), زمان 141. 17 دقیقه, دما 41. 93 درجه سلسیوس و غلظت آنزیم 2. 14 درصد مشخص شد. در این شرایط, درجه هیدرولیز به میزان 0. 35± 36. 8 به دست آمد. مقایسه قدرت آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافت(هیدرولیز) شده و پروتئین اولیه نشان داد که آبکافت (هیدرولیز) به میزان قابل توجهی منجر به افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین شنبلیله شده است. ویژگی های آنتی اکسیدانی تیمار بهینه در غلظت های 50 – 10 (میلی گرم در میلی لیتر) بررسی شد. بیشترین فعالیت مهار رادیکال DPPH معادل 50. 65 درصد و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل (جذب 1. 65 در طول موج 695 نانومتر), مهار رادیکال هیدروکسیل (69. 03 درصد) و شلاته کنندگی یون آهن (79. 72 درصد) در غلظت 50 (میلی گرم بر لیتر) و احیاکنندگی آهن (جذب 0. 8 در طول موج 700 نانومتر) در غلظت 40 (میلی گرم بر لیتر) حاصل شد. نتایج بررسی ها نشان می دهد فرآیند آبکافت (هیدرولیز) پروتئین شنبلیله با آنزیم پانکراتین, روشی موثر برای تولید پپتیدهای آنتی اکسیدان است. از این پپتیدها می توان به عنوان مکمل پروتئینی در فرمولاسیون مواد غذایی در تولید محصولات فراسودمند استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاوه، شیما، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، جعفری، سیدمهدی، و سرابندی، خشایار. (1398). ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(67 )، 107-126. SID. https://sid.ir/paper/267990/fa

    Vancouver: کپی

    کاوه شیما، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، جعفری سیدمهدی، سرابندی خشایار. ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(67 ):107-126. Available from: https://sid.ir/paper/267990/fa

    IEEE: کپی

    شیما کاوه، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، سیدمهدی جعفری، و خشایار سرابندی، “ویژگی های ضداکسایشی پپتید های زیست فعال شنبلیله حاصل از آنزیم پانکراتین،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 67 ، pp. 107–126، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267990/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button