مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

781
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین فشار خون و مواجهه با سرما در کارگران کارخانه های لبنی و صنایع غذایی مشهد

صفحات

 صفحه شروع 228 | صفحه پایان 233

چکیده

 مقدمه: بیماریهای قلبی- عروقی و حوادث عروقی مغز از علل شایع مرگ و میر در جهان معاصر است, ریسک فاکتورهایی برای ایجاد هر یک شناخته شده لیکن مواجهات شغلی بحث جدیدی در سال های اخیر بوده است و یکی از اینها مواجهه با سرما می باشد. هدف کلی مطالعه تعیین ارتباط بین مقدار فشار خون و مواجهه شغلی با سرما در کارگران کارخانه های صنایع غذایی و لبنی بود.روش کار: یک مطالعه توصیفی مقطعی بر 365 نفر از کارگران کارخانه های صنایع غذایی و لبنی مشهد در سال 1387 با استفاده از اندازه گیری فشار خون و دمای بدن و تکمیل چک لیست انجام شد و اطلاعات توسط SPSS و آزمون تی و آنالیز رگرسیون با سطح معنی داری p<0.05 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: میانگین فشار خون سیستولیک در دو گروه مواجهه و غیر مواجهه به ترتیب 119.34 و 118.06 میلی متر جیوه با p=0.196, میانگین فشار خون دیاستولیک در دو گروه مواجهه و غیر مواجهه به ترتیب 78.66 و  77.19میلی متر جیوه با  p=0.03و میانگین دمای بدن در دو گروه مواجهه و غیر مواجهه به ترتیب 36.99 و 37.00 درجه سانتیگراد با p=0.079 به دست آمد. اختلاف میانگین مقادیر کلسترول HDL و مصرف نمک در بین دو گروه با p=0.000 معنی دار شد.نتیجه گیری: میانگین فشار خون سیستولیک, دیاستولیک و دمای بدن در دو گروه در حدود طبیعی بود, آزمون رگرسیون مشخص نمود, می توان تا حدودی اختلاف فشارخون دیاستولیک را به مواجهه شغلی این گروه با سرما مرتبط دانست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اسعدی، سیده نگار، سیدنوزادی، محسن، و فال سلیمان، هما. (1389). بررسی ارتباط بین فشار خون و مواجهه با سرما در کارگران کارخانه های لبنی و صنایع غذایی مشهد. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 53(4)، 228-233. SID. https://sid.ir/paper/52187/fa

    Vancouver: کپی

    اسعدی سیده نگار، سیدنوزادی محسن، فال سلیمان هما. بررسی ارتباط بین فشار خون و مواجهه با سرما در کارگران کارخانه های لبنی و صنایع غذایی مشهد. مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد[Internet]. 1389؛53(4):228-233. Available from: https://sid.ir/paper/52187/fa

    IEEE: کپی

    سیده نگار اسعدی، محسن سیدنوزادی، و هما فال سلیمان، “بررسی ارتباط بین فشار خون و مواجهه با سرما در کارگران کارخانه های لبنی و صنایع غذایی مشهد،” مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، vol. 53، no. 4، pp. 228–233، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/52187/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button