APA:
کپیامیری، صدیقه، و رادی، محسن. (1393). تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/521922/fa
Vancouver:
کپیامیری صدیقه، رادی محسن. تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/521922/fa
IEEE:
کپیصدیقه امیری، و محسن رادی، “تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 75–82، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521922/fa