Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

634
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

413
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 82

چکیده

 هدف از این مطالعه, تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره سبز از طریق تکنیک میکروامولسیون برای پایدارسازی اسانس روغنی بود. میکروامولسیون اسانس روغنی با سورفاکتانت های توئین 20, 60 و 80 و کوسورفاکتانت های اتانل, پروپانل و بوتانل با نسبت 1:1 سورفاکتانت:کوسورفاکتانت مورد مطالعه قرار گرفت و نمودار فازی آن ها رسم گردید. نوع سورفاکتانت و کوسورفاکتانت بر منطقه تک فازی میکروامولسیون موثر بود. آزمایشات نشان دادند که نسبت 2:1 توئین80 به پروپانل, وسیع ترین منطقه تک فازی را از بین نسبت های 1:1, 1:2 و 2:1 تشکیل می دهد. اندازه گیری ابعاد ذرات با استفاده از تکنیک پراکنش نوری نشان داد که متوسط اندازه ذرات کپسول های اسانس روغنی زیره در میکروامولسیون حاوی یک 1% روغن زیر 20 نانومتر بود. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که آزادسازی اسانس از این سامانه ها سریع تر از اسانس آزاد بود. به این ترتیب این سامانه ها پتانسیل خوبی برای حمل مواد دارویی که با مشکل جذب و یا آزادسازی کند مواجه هستند, دارا هستند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری، صدیقه، و رادی، محسن. (1393). تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/521922/fa

    Vancouver: کپی

    امیری صدیقه، رادی محسن. تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/521922/fa

    IEEE: کپی

    صدیقه امیری، و محسن رادی، “تولید نانوکپسول های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت های غیریونی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 75–82، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521922/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا