Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

731
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

359
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 21

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شب خیز، محمدعلی، ایکانی، محمدحسن، گل محمد، فرشته، و بشیری صدر، زین العابدین. (1394). بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(8)، 11-21. SID. https://sid.ir/paper/522040/fa

    Vancouver: کپی

    شب خیز محمدعلی، ایکانی محمدحسن، گل محمد فرشته، بشیری صدر زین العابدین. بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(8):11-21. Available from: https://sid.ir/paper/522040/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی شب خیز، محمدحسن ایکانی، فرشته گل محمد، و زین العابدین بشیری صدر، “بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 8، pp. 11–21، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522040/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا