Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,428
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

381
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر تغذیه حلال و پرهیز از غذاهای حرام بر سلامت جسمی، روانی و اخلاقی انسان از دیدگاه قرآن، سنت و احادیث ائمه اطهار (ع)

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 40

چکیده

 هدف: در دین اسلام که کامل ترین ادیان است, به نقش تغذیه در سلامت جسمی و روانی و اخلاقی افراد توجه ویژه ای شده است. لذا در قرآن کریم و احادیث پیامبر اکرم (ص) و امامان بزرگوار به برخی عوارض و آثار سوء تغذیه حرام و در مقابل فواید غذاهای حلال و طیب اشاره شده است. مواد و روش ها: مطالعه مروری حاضر با جستجو بر اساس کلیدواژه های ارائه شده در آیات و تفاسیر قرآن کریم و احادیث معتبر معصومان علیهم السلام, کتب معتبر شیعی و برخی مطالعات علمی اجرا شد. یافته ها: بر اساس منابع مورد بررسی, مصرف غذاهای حرام و همچنین تغذیه با روزی غیر حلال موجب عوارض متعدد جسمی و روانی در افراد گشته و حتی توفیق انجام اعمال صالح را نیز از وی صلب می-کند. برخی مطالعات در خصوص تأثیر مولکول های مواد غذایی بر ساختار ژنتیکی افراد, نشان داده اند که مصرف ترکیبات غذایی سالم و حلال می تواند موجب بهترین پاسخ ژنتیکی شود. خوردن غذای حلال نه تنها اثرات مثبت فردی بر جسم و روح و رفتار انسان می گذارد, بلکه با حفظ امنیت اجتماعی موجب سلامت جامعه می گردد. نتیجه گیری: در مجموع از دیدگاه قرآن و روایات, زیر بنای سلامتی بهره مندی از مواد غذایی سالم و پاک و دوری از غذاهای حرام می باشد و اگرچه امروزه با توجه به پیشرفت های علم, فلسفه حرمت برخی از آن ها برای بشر روشن شده است اما پژوهش های آتی ممکن است علل بیشتر و بهتری از آنچه تاکنون کشف شده است را برای بشر آشکار نماید

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محلوجی، سپیده، ابراهیم زاده عطاری، وحیده، ثقفی اصل، مریم، و قربانی، ابوالفضل. (1399). تأثیر تغذیه حلال و پرهیز از غذاهای حرام بر سلامت جسمی, روانی و اخلاقی انسان از دیدگاه قرآن, سنت و احادیث ائمه اطهار (ع). قرآن و طب( QURAN AND MEDICINE)، 5(3 )، 35-40. SID. https://sid.ir/paper/522858/fa

    Vancouver: کپی

    محلوجی سپیده، ابراهیم زاده عطاری وحیده، ثقفی اصل مریم، قربانی ابوالفضل. تأثیر تغذیه حلال و پرهیز از غذاهای حرام بر سلامت جسمی, روانی و اخلاقی انسان از دیدگاه قرآن, سنت و احادیث ائمه اطهار (ع). قرآن و طب( QURAN AND MEDICINE)[Internet]. 1399؛5(3 ):35-40. Available from: https://sid.ir/paper/522858/fa

    IEEE: کپی

    سپیده محلوجی، وحیده ابراهیم زاده عطاری، مریم ثقفی اصل، و ابوالفضل قربانی، “تأثیر تغذیه حلال و پرهیز از غذاهای حرام بر سلامت جسمی, روانی و اخلاقی انسان از دیدگاه قرآن, سنت و احادیث ائمه اطهار (ع)،” قرآن و طب( QURAN AND MEDICINE)، vol. 5، no. 3 ، pp. 35–40، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522858/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا