APA:
کپیسادات رسول، سیده محبوبه، ناطقی، لیلا، شهاب لواسانی، علیرضا، و استیری، سیدحسین. (1398). تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/523359/fa
Vancouver:
کپیسادات رسول سیده محبوبه، ناطقی لیلا، شهاب لواسانی علیرضا، استیری سیدحسین. تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/523359/fa
IEEE:
کپیسیده محبوبه سادات رسول، لیلا ناطقی، علیرضا شهاب لواسانی، و سیدحسین استیری، “تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 1–14، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523359/fa