APA:
کپیرضایی، رسول، چوبکار، نسرین، و آقاجانی، عبدالرضا. (1398). ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(2)، 143-151. SID. https://sid.ir/paper/523361/fa
Vancouver:
کپیرضایی رسول، چوبکار نسرین، آقاجانی عبدالرضا. ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(2):143-151. Available from: https://sid.ir/paper/523361/fa
IEEE:
کپیرسول رضایی، نسرین چوبکار، و عبدالرضا آقاجانی، “ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 2، pp. 143–151، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523361/fa