APA:
کپیاشرفی یورقانلو، رقیه، رجبی، زهرا، مقدس کیا، احسان، و زارع، صمد. (1397). بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 65-77. SID. https://sid.ir/paper/523420/fa
Vancouver:
کپیاشرفی یورقانلو رقیه، رجبی زهرا، مقدس کیا احسان، زارع صمد. بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):65-77. Available from: https://sid.ir/paper/523420/fa
IEEE:
کپیرقیه اشرفی یورقانلو، زهرا رجبی، احسان مقدس کیا، و صمد زارع، “بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 65–77، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/523420/fa