APA:
کپیدانشیار، فهیمه، حسینی، سیدمحمد، و یعقوبفر، اکبر. (1398). اثرات مخمر ساکارومایسیس, سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(125 )، 205-218. SID. https://sid.ir/paper/525404/fa
Vancouver:
کپیدانشیار فهیمه، حسینی سیدمحمد، یعقوبفر اکبر. اثرات مخمر ساکارومایسیس, سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(125 ):205-218. Available from: https://sid.ir/paper/525404/fa
IEEE:
کپیفهیمه دانشیار، سیدمحمد حسینی، و اکبر یعقوبفر، “اثرات مخمر ساکارومایسیس, سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 125 ، pp. 205–218، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525404/fa