Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

157
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

86
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 205 | صفحه پایان 218

چکیده

 به منظور تعیین اثر پلی ساکاریدهای دیواره سلولی مواد خوراکی بر کیفیت و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی, آزمایشی با تعداد 420 قطعه جوجه یکروزه (مخلوط دو جنس) سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی, با 7 تیمار آزمایشی و 6 تکرار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار انجام گردید. تیمارهای آزمایشی عبارتند از: جیره پایه, جیره پایه + 1/0 درصد مخمر ساکارومایسیس سرویزیه, جیره پایه + 2/0 درصد مخمر, جیره پایه + 5 درصد سبوس گندم, جیره پایه + 10 درصد سبوس, جیره پایه + 3 درصد پوسته سویا, جیره پایه + 6 درصد پوسته, می باشد. گیری شد. نتایج آزمایش نشان داد, که نگهداری گوشت سینه پس از کشتار, بیشترین میزان pH در تمامی زمان ها و برای مالون دی آلدئید در 24 ساعت پس از کشتار مربوط به تیمار حاوی 6 درصد پوسته سویا بود (05/ 0P<). بیشترین مقدار مالون دی آلدئید, ماده خشک و ظرفیت نگهداری آب در ساعات 48 و 72 پس از کشتار مربوط به تیمار 5 درصد سبوس گندم می باشد (05/0P<). تیمار 3 درصد پوسته سویا در 24 و 72 ساعت بیشترین میزان مالون دی آلدئید و ازت آزاد را نسبت به دیگر تیمارها نشان داد (05/0P<). تیمار 10 درصد سبوس گندم و 6 درصد پوسته سویا بالاترین میزان ظرفیت نگهداری آب در زمان 72 ساعت را به خود اختصاص دادند (05/0P<). نتایج آزمایش نشان داد که پلی ساکاریدهای دیواره سلولی مخمر سبب کاهش pH, مالون دی آلدئید و ازت آزاد نسبت به سایر منابع سبوس گندم و پوسته سویا گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دانشیار، فهیمه، حسینی، سیدمحمد، و یعقوبفر، اکبر. (1398). اثرات مخمر ساکارومایسیس, سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(125 )، 205-218. SID. https://sid.ir/paper/525404/fa

    Vancouver: کپی

    دانشیار فهیمه، حسینی سیدمحمد، یعقوبفر اکبر. اثرات مخمر ساکارومایسیس, سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(125 ):205-218. Available from: https://sid.ir/paper/525404/fa

    IEEE: کپی

    فهیمه دانشیار، سیدمحمد حسینی، و اکبر یعقوبفر، “اثرات مخمر ساکارومایسیس, سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 125 ، pp. 205–218، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/525404/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا