APA:
کپیتراب احمدی، صابر، عابدی، بهرام، و صابرعلی، سیدفرهاد. (1398). اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی. پژوهش های میوه کاری، 4(2 )، 94-105. SID. https://sid.ir/paper/526354/fa
Vancouver:
کپیتراب احمدی صابر، عابدی بهرام، صابرعلی سیدفرهاد. اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1398؛4(2 ):94-105. Available from: https://sid.ir/paper/526354/fa
IEEE:
کپیصابر تراب احمدی، بهرام عابدی، و سیدفرهاد صابرعلی، “اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی،” پژوهش های میوه کاری، vol. 4، no. 2 ، pp. 94–105، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/526354/fa