APA:
کپینوغانی، فاطمه، زارع گشتی، قربان، سیف زاده، مینا، مرادی، یزدان، خوشخو، ژاله، اعتمادیان، یاسمن، و کمالی، صغری. (1397). مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(3 )، 111-120. SID. https://sid.ir/paper/5265/fa
Vancouver:
کپینوغانی فاطمه، زارع گشتی قربان، سیف زاده مینا، مرادی یزدان، خوشخو ژاله، اعتمادیان یاسمن، کمالی صغری. مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(3 ):111-120. Available from: https://sid.ir/paper/5265/fa
IEEE:
کپیفاطمه نوغانی، قربان زارع گشتی، مینا سیف زاده، یزدان مرادی، ژاله خوشخو، یاسمن اعتمادیان، و صغری کمالی، “مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 3 ، pp. 111–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5265/fa