APA:
کپیرومیانی، لاله. (1392). فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniae در محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(3)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/5271/fa
Vancouver:
کپیرومیانی لاله. فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniae در محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(3):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/5271/fa
IEEE:
کپیلاله رومیانی، “فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniae در محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 3، pp. 49–56، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/5271/fa