APA:
کپیقائنی، منصوره، و رومیانی، لاله. (1392). تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. بهداشت مواد غذایی، 3(1 (پیاپی 9))، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/223017/fa
Vancouver:
کپیقائنی منصوره، رومیانی لاله. تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(1 (پیاپی 9)):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/223017/fa
IEEE:
کپیمنصوره قائنی، و لاله رومیانی، “تاثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (.Cuminum cyminum L) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 1 (پیاپی 9)، pp. 65–75، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223017/fa