APA:
کپیرومیانی، لاله، و رکنی، نوردهر. (1394). بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/72400/fa
Vancouver:
کپیرومیانی لاله، رکنی نوردهر. بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/72400/fa
IEEE:
کپیلاله رومیانی، و نوردهر رکنی، “بررسی اثر بازدارندگی اسانس زیره سبز و نیسین بر میزان رشد استرپتوکوکوس اینیایی در فیله ماهی قزل آلا با استفاده از تکنولوژی ترکیبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 37–46، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72400/fa