مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,614
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

777
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گل میمونی (Scrophularia striata)

صفحات

 صفحه شروع 32 | صفحه پایان 37

چکیده

 زمینه و هدف: ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی گیاهان غالبا اثر ضد میکروبی دارند. لذا این مطالعه با هدف بررسی اثرات ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی, فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گیاه گل میمونی (Scrophularia striata) انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی آزمایشگاهی, عصاره اتانولی گیاه تهیه و برای تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد باکتری (MIC) و حداقل غلظت کشندگی باکتری (MBC) از روش ماکرودایلوشن علیه باکتری Ecoli O157:H7 استفاده شد, آمیکاسین (30µg) به عنوان ماده ضد میکروبی مرجع بکار رفت. همچنین ترکیبات فنولی, فلاونولی و فلاونوئیدی آن با استفاده از روش های رنگ سنجی فولین-سیوکالتیو و کلرید آلومینیوم اندازه گیری شد.یافته ها: میزان ترکیبات فنولی, فلاونولی و فلاونوئیدی عصاره اتانولی گل میمونی به ترتیب 66/6±180, 6/3±74 و 66/6±100 mg/g بود. همچنین مقدار MIC و MBC در روش ماکرودایلوشن به ترتیب برابر90mg/ml  و 100mg/ml بود. نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره گیاه گل میمونی دارای اثر ضد میکروبی بر روی باکتری مذکور بوده و علیرغم این مطلب, انجام تحقیقاتی بالینی و همچنین استفاده از دیگر روش های عصاره گیری, اثرات ضد باکتریایی گل میمونی را روشن تر خواهد کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرافتی چالشتری، رضا، شرافتی چالشتری، فرهاد، شرافتی چالشتری، علی، و اشرفی، کوروش. (1388). بررسی اثر ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی, فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گل میمونی (Scrophularia striata). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 11(4 (ویژه نامه طب تکمیلی))، 32-37. SID. https://sid.ir/paper/58412/fa

    Vancouver: کپی

    شرافتی چالشتری رضا، شرافتی چالشتری فرهاد، شرافتی چالشتری علی، اشرفی کوروش. بررسی اثر ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی, فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گل میمونی (Scrophularia striata). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1388؛11(4 (ویژه نامه طب تکمیلی)):32-37. Available from: https://sid.ir/paper/58412/fa

    IEEE: کپی

    رضا شرافتی چالشتری، فرهاد شرافتی چالشتری، علی شرافتی چالشتری، و کوروش اشرفی، “بررسی اثر ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی, فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گل میمونی (Scrophularia striata)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 11، no. 4 (ویژه نامه طب تکمیلی)، pp. 32–37، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58412/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button