مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

622
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 157

چکیده

ساختار ساندویچی شامل پوسته هایی نازک, سنگین و مستحکم ولی هسته ای سبک و تا حدی ضخیم و نسبتا ضعیف است که بین آنها اتصالی سخت و محکم بر قرار است. این ساختارها کاربرد زیادی در صنایع هوا فضا, ساختمان و خودروسازی دارند زیرا از استحکام و سفتی ویژه زیاد و خواص عایق گرمایی و صوتی خوبی بر خوردارند. از آنجا که رزینهای فنولی ارزان و از نظر گرمایی پایدارند, به عنوان زمینه در پوسته و به شکل اسفنج در هسته استفاده می شوند. در مورد روش ساخت ساختارهای ساندویچی فنولی اطلاعات اندکی در اختیار است. از این رو در این پژوهش, با استفاده از قالبگیری فشاری مبادرت به ساخت آنها به دو روش فرایند همزمان و جداگانه شده است. در فرایند همزمان, هسته و پوسته های کامپوزیتی با هم پخت می شوند ولی در فرایند جداگانه ابتدا هسته ای با چگالی و ضخامت مشخص تهیه و سپس با پوسته ها پخت خواهد شد. از نظر تجربی اثر نوع فرایند روی خواص خمشی ساختارهای ساندویچی در شرایط بهینه بررسی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهشتی، محمدحسین، کدخدایان، محمدعلی، و وفاییان، مهدی. (1384). اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 18(3 (پیاپی 77))، 151-157. SID. https://sid.ir/paper/6252/fa

    Vancouver: کپی

    بهشتی محمدحسین، کدخدایان محمدعلی، وفاییان مهدی. اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1384؛18(3 (پیاپی 77)):151-157. Available from: https://sid.ir/paper/6252/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسین بهشتی، محمدعلی کدخدایان، و مهدی وفاییان، “اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 18، no. 3 (پیاپی 77)، pp. 151–157، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6252/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button