APA:
کپیبهشتی، محمدحسین، کدخدایان، محمدعلی، و وفاییان، مهدی. (1384). اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، 18(3 (پیاپی 77))، 151-157. SID. https://sid.ir/paper/6252/fa
Vancouver:
کپیبهشتی محمدحسین، کدخدایان محمدعلی، وفاییان مهدی. اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی. علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)[Internet]. 1384؛18(3 (پیاپی 77)):151-157. Available from: https://sid.ir/paper/6252/fa
IEEE:
کپیمحمدحسین بهشتی، محمدعلی کدخدایان، و مهدی وفاییان، “اثر فرایندهای پخت همزمان و جداگانه بر خواص ساختارهای ساندویچی فنولی،” علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)، vol. 18، no. 3 (پیاپی 77)، pp. 151–157، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/6252/fa