APA:
کپیمیررضایی رودکی، م.س.، سحری، م.ع.، غیاثی طرزی، ب.، برزگر، م.، و قراچورلو، م.. (1395). تاثیر فرآیندهای تصفیه و حرارتی روی ویژگی های روغن زیتون. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 18(3)، 629-641. SID. https://sid.ir/paper/62528/fa
Vancouver:
کپیمیررضایی رودکی م.س.، سحری م.ع.، غیاثی طرزی ب.، برزگر م.، قراچورلو م.. تاثیر فرآیندهای تصفیه و حرارتی روی ویژگی های روغن زیتون. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1395؛18(3):629-641. Available from: https://sid.ir/paper/62528/fa
IEEE:
کپیم.س. میررضایی رودکی، م.ع. سحری، ب. غیاثی طرزی، م. برزگر، و م. قراچورلو، “تاثیر فرآیندهای تصفیه و حرارتی روی ویژگی های روغن زیتون،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 18، no. 3، pp. 629–641، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62528/fa