APA:
کپیامینی فر، م.، و امام جمعه، ز.. (1392). تغییر بافت, ریزساختار و اسیدهای چرب آزاد پنیر لیقوان در طول رسیدن تسریع شده با لیپاز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 16(1)، 113-123. SID. https://sid.ir/paper/62624/fa
Vancouver:
کپیامینی فر م.، امام جمعه ز.. تغییر بافت, ریزساختار و اسیدهای چرب آزاد پنیر لیقوان در طول رسیدن تسریع شده با لیپاز. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1392؛16(1):113-123. Available from: https://sid.ir/paper/62624/fa
IEEE:
کپیم. امینی فر، و ز. امام جمعه، “تغییر بافت, ریزساختار و اسیدهای چرب آزاد پنیر لیقوان در طول رسیدن تسریع شده با لیپاز،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 16، no. 1، pp. 113–123، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62624/fa