مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

331
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

465
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 47

چکیده

 مسمومیت هیستامینی یکی از نگرانی های مهم در سلامت پنیرهای سنتی رسیده بوده و مهم ترین عامل تولید آن میکرارگانیسم های دکربوکسیله کننده در طی دوره رسیدن می باشد. هدف از مطالعه حاضرتعیین تأثیر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتو باسیلوس ها و میزان هیستامین در پنیر لیقوان در طول دوره رسیدن با روش HPLC بود. ترکیب شیمیائی اسانس با استفاده از GC/MS مورد شناسائی قرار گرفت. نمونه های پنیر حاوی صفر, 125 و ppm250 از اسانس رزماری تهیه شد. نمونه ها در روزهای صفر, 30, 90 و 150 دوره رسیدن از نظر تعداد باکترهای لاکتوباسیلوس و میزان هیستامین مورد آزمایش قرار گرفتند. آلفا پینن (Alfa pinene) با 1/11 درصد, کامفور ((Camphore با 2/10 درصد و لیمونن – د ( Limonene-d) با 9/5 درصد, 3 جزء عمده موجود در اسانس بود. میانگین تعداد لاکتوباسیل ها در روزهای 30, 90 و 150 دوره رسیدن در نمونه های حاوی 125 و ppm 250 اسانس رزماری به طور معنی داری کمتر از نمونه های شاهد بود (05/0>(P. در طول دوره رسیدن میزان هیستامین در نمونه های حاوی اسانس کمتر از نمونه های شاهد بوده و در انتهای دوره رسیدن میزان هیستامین در نمونه های شاهد, حاوی 125 و ppm 250 اسانس رزماری به ترتیب برابر 190, 170 و ppm 04/51 بود. در مجموع می توان گفت که غلظت های 125 و ppm250 از اسانس رزماری می تواند به عنوان یک ماده نگه دارنده طبیعی در پنیرهای سنتی لیقوان استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیشه گر، رامین، میرزایی، حمید، محمدی، خسرو، کریم، گیتی، و رضویلر، ودود. (1397). اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان. بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 35-47. SID. https://sid.ir/paper/222809/fa

    Vancouver: کپی

    شیشه گر رامین، میرزایی حمید، محمدی خسرو، کریم گیتی، رضویلر ودود. اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):35-47. Available from: https://sid.ir/paper/222809/fa

    IEEE: کپی

    رامین شیشه گر، حمید میرزایی، خسرو محمدی، گیتی کریم، و ودود رضویلر، “اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 35–47، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222809/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button