APA:
کپیشیشه گر، رامین، میرزایی، حمید، محمدی، خسرو، کریم، گیتی، و رضویلر، ودود. (1397). اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان. بهداشت مواد غذایی، 8(4 (پیاپی 32) )، 35-47. SID. https://sid.ir/paper/222809/fa
Vancouver:
کپیشیشه گر رامین، میرزایی حمید، محمدی خسرو، کریم گیتی، رضویلر ودود. اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(4 (پیاپی 32) ):35-47. Available from: https://sid.ir/paper/222809/fa
IEEE:
کپیرامین شیشه گر، حمید میرزایی، خسرو محمدی، گیتی کریم، و ودود رضویلر، “اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32) ، pp. 35–47، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222809/fa