مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

845
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اندازه گیری و مدلسازی خصوصیات ترموفیزیکی پنیر سفید ایرانی تهیه شده با استفاده از اولترافیلتراسیون

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 78

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 اطلاعات موجود بر روی خصوصیات ترموفیزیکی پنیر سفید ایرانی تهیه شده با استفاده از اولترافیلتراسیون بسیار محدود می باشد. در این تحقیق، خصوصیات ترموفیزیکی مورد مطالعه عبارت بودند از هدایت حرارتی، گرمای ویژه، دانسیته و فعالیت آبی. هدایت حرارتی و گرمای ویژه اندازه گیری شده برای پنیر مذکور به ترتیب در محدوده 0.447-0.480 وات بر متر درجه سانتیگراد و 3.871-4.005 کیلوژول بر کیلوگرم درجه سانتیگراد در دامنه دمایی 1-23 درجه سانتی گراد و دمایی 1-40 درجه سانتی گراد قرار گرفت. مقادیر هر دو ویژگی با افزایش دما و رطوبت نسبی افزایش یافت. برای پیش بینی هدایت حرارتی به صورت تابعی از دما و ترکیب شیمیایی پنیر، مدلی سه مرحله ای بر مبنای مدل های موازی و ماکسول توسعه یافت. مقادیر هدایت حرارتی پیش بینی شده با استفاده از مدل توسعه داده شده انطباق خیلی خوبی با داده های اندازه گیری شده نشان دادند مدل سازی دانسیته و فعالیت آبی با استفاده از رگرسیون غیرخطی نشان داد که دانسته تابعی از دما و میزان نمک، و فعالیت آبی تابعی از میزان آب و نمک پنیر می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دلوی، محسن، و همدمی، ناصر. (1389). اندازه گیری و مدلسازی خصوصیات ترموفیزیکی پنیر سفید ایرانی تهیه شده با استفاده از اولترافیلتراسیون. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(1)، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/62647/fa

    Vancouver: کپی

    دلوی محسن، همدمی ناصر. اندازه گیری و مدلسازی خصوصیات ترموفیزیکی پنیر سفید ایرانی تهیه شده با استفاده از اولترافیلتراسیون. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1389؛13(1):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/62647/fa

    IEEE: کپی

    محسن دلوی، و ناصر همدمی، “اندازه گیری و مدلسازی خصوصیات ترموفیزیکی پنیر سفید ایرانی تهیه شده با استفاده از اولترافیلتراسیون،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 1، pp. 67–78، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62647/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button