مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,531
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروتئاز ویتانیا کوآگولانس به عنوان مایه پنیر گیاهی روی پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی

صفحات

 صفحه شروع 567 | صفحه پایان 576

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 در این تحقیق استخراج پروتئاز از میوه های گیاه ویتانیا کوآگولانس و تاثیر آن روی پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی در مقایسه با کیموزین خالص و مایه پنیر قارچی مورد بررسی قرار گرفت. به استثنای pH، تفاوت معنی داری بین نمونه های پنیر از لحاظ ماده خشک، چربی، پروتئین و نمک وجود نداشت. ارزیابی با اندازگیری ازت محلول در pH برابر با 4.6 و روش اوره پلی آکریل آمید ژل الکتروفورز، پروتئولیز شدیدتری در نمونه های پنیر تهیه شده با آنزیم ویتانیا کوآگولانس را در مقایسه با مایه پنیر حیوانی و قارچی آشکار ساخت. پروتئینهای آلفا اس 1 و بتا کازئین در پنیرهای تهیه شده با آنزیم ویتانیا کوآگولانس به طور کلی ناپدید شدند. علاوه بر آن سطح ازت محلول در %12 تروکلرواستیک اسید افزایش بیشتری را در پنیرهای تهیه شده از مایه پنیر گیاهی نشان داد که احتمالا ناشی از پروتئولیز غیر اختصاصی آنزیمهای ویتانیا کوآگولانس بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پزشکی، ا.، حصاری، جواد، احمدی زنوز، عادل، و قنبرزاده، بابک. (1390). تاثیر پروتئاز ویتانیا کوآگولانس به عنوان مایه پنیر گیاهی روی پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 13(4)، 567-576. SID. https://sid.ir/paper/62665/fa

    Vancouver: کپی

    پزشکی ا.، حصاری جواد، احمدی زنوز عادل، قنبرزاده بابک. تاثیر پروتئاز ویتانیا کوآگولانس به عنوان مایه پنیر گیاهی روی پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1390؛13(4):567-576. Available from: https://sid.ir/paper/62665/fa

    IEEE: کپی

    ا. پزشکی، جواد حصاری، عادل احمدی زنوز، و بابک قنبرزاده، “تاثیر پروتئاز ویتانیا کوآگولانس به عنوان مایه پنیر گیاهی روی پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 567–576، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/62665/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button