مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

927
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

626
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی

صفحات

 صفحه شروع 253 | صفحه پایان 262

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیگمی، مریم، قدس روحانی، محسن، محمدی فر، محمدامین، هاشمی، مریم، ولی زاده، محرم، و قناتی، کیاندخت. (1392). بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 253-262. SID. https://sid.ir/paper/121316/fa

    Vancouver: کپی

    بیگمی مریم، قدس روحانی محسن، محمدی فر محمدامین، هاشمی مریم، ولی زاده محرم، قناتی کیاندخت. بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):253-262. Available from: https://sid.ir/paper/121316/fa

    IEEE: کپی

    مریم بیگمی، محسن قدس روحانی، محمدامین محمدی فر، مریم هاشمی، محرم ولی زاده، و کیاندخت قناتی، “بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 253–262، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121316/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button