APA:
کپیبیگمی، مریم، قدس روحانی، محسن، محمدی فر، محمدامین، هاشمی، مریم، ولی زاده، محرم، و قناتی، کیاندخت. (1392). بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 253-262. SID. https://sid.ir/paper/121316/fa
Vancouver:
کپیبیگمی مریم، قدس روحانی محسن، محمدی فر محمدامین، هاشمی مریم، ولی زاده محرم، قناتی کیاندخت. بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(1):253-262. Available from: https://sid.ir/paper/121316/fa
IEEE:
کپیمریم بیگمی، محسن قدس روحانی، محمدامین محمدی فر، مریم هاشمی، محرم ولی زاده، و کیاندخت قناتی، “بررسی ویژگی های بافتی و حسی پنیر سفید قراپالایش شده تولیدی با پروتئاز گیاه پنیرباد (ویتانیا کواگولانس) در مقایسه با مایه پنیر قارچی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 253–262، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121316/fa